Glas Javnosti

ŠTO SE TIČE PEVAČA I ESTRADE NAJVEĆA PROMOCIJA IKAD ODRŽANA! Saša Popović: 140 penzija sam uložio u sve ovo!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Saša Popović obratio se medijima koji su se pojavili na promociji novog albuma njegove supruge Suzane Jovanović

- Nije meni frka nego Suzani. Ja sam navikao na ovakve stvari, godinama to radim. Ovo je jedna od najvećih promocija ikad održana što se tiče pevača i estrade. Mislim da je sve lepo organizovano. Napravili smo nešto specijalno, još samo da se pesme dopadnu publici - rekao je Popović. 

- Ja sam od penzije sve ovo uspeo da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, sam sebe - rekao je Saša. 

- Ja sam glava kuće, ona je vrat, ona je u kući Bog i batina. Normalna stvar da je žena glavna u kući, ona vodi sve. Kad sam video manekena u spotu sa njom, nije mi bilo svejedno. Ćerka je bila sa Suzanom u Turskoj.

- Finale "Zvezde Granda" 26. juna, biće ludilo. Dečko nije diskvalifikovan, ima 17 godina, a i upisao je fakultet, on je odustao. Što se tiče Vanje Knežević, sve sam objasnio. U 4 emisije u kojima je učestvovala dobila je dobre i pozitivne komentare, ona je posle dobila negativne komentare, rasplakala se, znate posle šta je bilo. 

- Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo. Za 25 godina nisam favorizovao svoju suprugu, i posle 25 godina sam rešio da joj posvetim pažnju. Stavljao sam je po strani, mislim da je ovo naša kruna našeg braka. Ona je uvek govorila da ne guram nju. Sad kad sam otišao u penziju i prodao Grand, daj ovo - rekao je Popović. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR