Glas Javnosti

SRPSKU PEVAČICU Švajcarci proglasili za najbolju PROSTITUTKU: Ovo je njena reakcija

Estrada
Autor: Glas javnosti

Oglasila se nakon jučerašnjih vesti.

Transrodna srpska pevačica Elektra Elite proglašena je od strane švajcarskih medija napopularnijom i najpoznatijom prostitutkom.

List „20 Minuten“ posvetio je čak naslovnu stranu i poduzi tekst o popularnoj transrodnoj srpskoj pevačici, koja se u Švajcarskoj otvoreno i legalno bavi najstarijim zanatom.

Ona se sada oglasila i ponosno reagovala na ovu vest.

„Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu“, poručila je Elektra.

printscreen
foto: Glas javnosti/espresoPodsetimo, pomenuti list je kontaktrao Elektru i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija.

Kako se navodi u tekstu osim što zarađuje više hiljada evra nedeljno, Elektra je proglašena i kao najglasniji borac za prava ugroženih manjina.

Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost: od svoje cene do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori.

Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak „Kraljica trotorara“.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Jelena u 06.02.2023 22:59:21 h
     0 
Bravo za objavljenu priču. Sram vas bilo!
od Jelena u 06.02.2023 22:59:21 h
     0 
Bravo za objavljenu priču. Sram vas bilo!