Glas Javnosti

60. ROĐENDAN MARAKANE: Naš stadion je među četiri najbolja u svetu po atmosferi, poruka je Sportskog društva

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Sportsko društvo Crvena zvezda uputilo je čestitku Fudbalskom klubu Crvena zvezda povodom 60. rođendana Stadiona „Rajko Mitić“.

Čestitku prenosimo u celosti:

„Poštovana gospodo – dragi prijatelji,

Klubovi koji čine naše sportsko društvo – sve selekcije seniora, juniora, kadeta i pionira u muškoj i ženskoj selekciji, dele sa Vama i svim strukturama našeg fudbalskog kluba, radost i ponos povodom jubileja našeg stadiona – naše Marakane. Za svakog Zvezdaša to je bilo, jeste i ostaje mesto pod suncem, bez obzira na vreme, okolnosti i prilike.

Naš stadion koji od 2014. godine nosi zvaničan naziv po Prvoj Zvezdinoj Zvezdi – Rajku Mitiću, je od strane uglednog „France Football“-a, 2020. godine u konkurenciji trideset stadiona sa najboljom atmosferom, uvršten među prva četiri. Za svakog od generacija i generacija Zvezdaša, na terenu i na tribinama, naša Marakana je mesto ljubavi, koje je vremenom postalo tvrđava u kojoj pronalazimo duboki smisao postojanja i pripadnosti našoj crveno – beloj porodici.

Ne postoji fudbalski klub u Evropi, od onih – velikih za koje se mislilo da su nedodirivi, pa do onih za koje se smatralo da su nepobedivi, koji nije osetio duh Marakane – večne želje i htenja za pobedom.

Ovaj jubilej ima posebno značenje i u godini, kada naša Zvezda igra Ligu Šampiona. Dani praznika fudbala su pred nama u očekivanju Zvezdinog proleća na našoj Marakani u novom ruhu i sa novim sjajem.

Glas javnosti ilustracija
foto: Glas javnosti

I zato, radujmo se danas na punoj Marakani. U Zvezdinim crveno-belim bojama strasti. Svi okupljeni kao jedna porodica, jer Zvezdaštvo znači zajedništvo. Rođendan za nezaborav!

S izrazima iskrene pripadnosti i poštovanja,

Stojan Vujko, predsednik Skupštine SD Crvena zvezda i Zoran Avramović, generalni sekretar SD Crvena zvezda.“

Glas javnosti / K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR