Glas Javnosti

Spektakularni nastup Nataše Bekvalac na beogradskom splavu (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je posle tri meseca održala nastup na beogradskom splavu "Port". Na zakazani nastup kasnila je više od pola sata, ali to je nadoknadila izazovnim izdanjem, na kome se očigledno dugo radilo.

Ona je u razgovoru istakla da je jedva čekala ponovni susret sa publikom, te celo veče nije skidala osmeh sa lica.

“Prelepo se osećam. Baš mi je nedostajalo druzenje ss publikom i mnogo se radujem”, rekla je pevačica na početku razgovora.

Na konstataciju da “ima 30 i kusur, a i dalje je žele”, ona je u svom stilu odgovorila:

“Imam 40 i ne znam da li me neko želi. Nemam želje vezane za muško-ženske odnose. Ja stvarno nemam neke preterane ambicije. Još uvek ne znam sta želim”, iskrena je bila Nataša.

S obzirom na to da je nedaleko od ovo kluba nastupala i njena koleginica Ana Nikolić, Bekvalac je istakla da nema problem sa konkurencijom.

“Odavno sam prestala da se takmičim i poredim sa drugima i mislim da je to ključ uspeha. Nemam tu vrstu ambicija. Muka mi je bilo kakvih poređenja. Od pre dve godine sam počela baš da uživam u svom poslu i radim ono što zaista volim iskreno. Ne prija mi kad me porede sa nekim. Nikog ne smatram konkurencijom, samo radim posao koji volim. Ne gledam oko sebe, već stvarno radim svoj posao. Nisam ja još sebe pobedila, to je moj najveći rad, šta će meni drugi neprijatelji?”

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ne bežim ja od prošlosti ja bežim od budućnosti?? @bekvalceva @majatom87 @port_by_community #natasabekvalac #natarules

A post shared by ?Naki? (@bekvalceva_rules) on

(Izvor:Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR