Glas Javnosti

ŠOKIRALA PRIČOM! Vesna Đogani ponovo isprozivala Rastu, pomenula i Anu Nikolić

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bio je sa njom na Tajlandu, kad se vratio, više nije bio isti

Vesna Đogani i Stefan Đurić Rasta već neko vreme vode estradni rat, a sada je pevačica rešila da ga nastavi. 

Kako ju je Rasta nedavno isprozivao zbog pesme, ona je odlučila da ispriča celu priču oko toga i njihove saradnje.


- Jeste, bilo je tu dosta problema. Mi jako dugo pravimo pesme, ovi novi klinci ne rade jako dugo pesme i zato sve to kratko traje. Oni su generacija koja reciklira. Bilo je dosta problema zato što mi kad smo ušli u studio, mi smo zamislili da to zvuči tako, došli smo po pesmu, a onda se on u međuvremenu zaljubio - pričala je Vesna u podkastu "Why so serious", pa nastavila:

- On je upoznao Anu i otišli su na Tajland, i on kad se vratio nije više bio isti čovek. On je pre toga bio divan saradnik. Posle toga ništa nije hteo da menja, ja nisam zadovoljna sa refrenom, mi dalje ne možemo da radimo ako ti nećeš da menjaš, a on tvrdi da mi ne razumemo to što je on uradio. I on je rekao da je to finalno, onda je Đole rekao okej, koliko ti dugujem, izvoli i to je to. I pesma u fioku.


Podsetimo, problem između Vesne i Raste nastao je kada je pevačica isprozivala repere, rekavši da mnogi od njih neće biti na sceni u naredne dve godine, jer im je jedno bitan novac, a Rastu je navela poimence.

On je zbog ovoga pobesneo, pa je uzvratio koleginici.

- Ko će da podseti gospođu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju da izmole pesmu - napisao je Rasta uz smajli koji plače od smeha.


Na ovo Vesna nije ostala imuna.

- On je ispao onako malo cava, nije ispao fer, iznenadio me je time što je rekao, ja sam stekla utisak da oni sve ovo rade zbog para. Mene ne može niko da iznervira, a pogotovo ne on - rekla je tada Vesna.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR