Glas Javnosti

ŠOK U RUMUNIJI! Srpska pevačica ZABORAVILA SINA!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačicu Katarinu Sotirović pamtimo kao članicu grupe "Koktel bend" koja se povukla sa scene kada je rešila da osnuje porodicu.

Ona je sa košarkašem Aleksandrom Rašićem dobila dvoje dece, ali su se nakon 14 godina braka razveli.

- Ne kajem se zbog takve odluke, jer da nisam to uradila ne bi ništa bilo ovako. Usijana glava bila, ali iz tog braka imamo dvoje divne dece, naravno da postoji žal što sam u tom momentu otišla i što me nije bilo i razmišljanje šta bi bilo da sam ostala - rekla je Katarina, a prenele novosit.rs.

Pevačica je objasnila da je sa porodicom živela u Rumuniji kada joj je sin David imao jednu godinu, kao i da joj je muž bio podrška da se vrati na scenu i radi ono što voli. Kaže da je veoma posvećena deci i ispričala je jednu situaciju na koju baš i nije ponosna kao majka. 

- Svakog dana ustajem u 6:45. Taman sam mislila sin kreće u prvi razred, biće lakše, ali sve ispočetka. Čista logistika, vozi svuda, bukvalno živim u kolima, samo dovozim i odvozim. Jedan dan smo zaboravili Davida. Nije ušao u kola, ćerka i ja smo ušle i ona se dere: "Mama, David!", ja vidim nema ga, odmah u rikverc, a on ispred vrtića stoji, gleda me. Šta ćeš, živ čovek, dešava se - priznala je Katarina. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR