Glas Javnosti

ŠOK U JUTARNJEM Jedinstveni stajling Jovane Jeremić, morate POGLEDATI (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Jutarnjeg programa TV Pink pojavila seu šokantnom izdanju.

Jovana Jeremić je ovog puta gledaoce iznenadila stajlingom koji bi se malo koja voditeljka usudila da ponese, posebno u jutarnjem programu. Ona je u "Vikend jutru sa Jovanom Jeremić" nosila tanga farmerke.Jeremićeva uvek tokom emisije ustaje i šeta po studiju, a kada je to učinila danas i okrenula leđa kameri, mnogima su, prema rečima fanova, "popadale vilice". Uz to je imala i crnu majicu koja je istakla njene grudi.

Nedavno se kompozitor Aleksandar Milić Mili oglasio nakon što je društvenim mrežama počela da se širi vest da vara suprugu i to sa voditeljkom Jovanom Jeremić. On je odmah to demantovao uz opravdanje da je nalog lažni i da je, kako tvrdi, dopisivanje lažno.Da kompozitor navodno šalje poruke Jovani Jeremić otkriveno je tokom jutarnjeg programa kada je fotografisan voditeljkin telefon.

- Evo, nasmejali ste me. Moj nalog na toj mreži ne izgleda tako. I nalog i dopisivanje je lažno. Ja sa Jovanom nemam kontakt niti sam ga ikad imao. Ja sam u Turskoj i uživam - rekao je Mili za Kurir.


Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi.

Skandal na društvenim mrežama počeo je tako što je tokom emisije "Vikend jutro" telefon voditeljke Jovane Jeremić fotografisan, a u inboksu se među prvima našla poruka za koju se misli da je Milijeva, zbog imena koje je upisano i slike koje neodoljivo podseća na Milija.


- Vi znate moje kodekse. Nikad ne idem sa oženjenim, ovo je mlad dečko isti je Mili, mnogo liče. Ne zove se Mili, tako sam ga ja oslovila. To je moj prijatelj, ukucala sam ga tako jer mi je mio. Nije u pitanju kompozitor iz "Granda", napravićemo čoveku problem - pravdala se Jeremićeva i dodala:

- Ovaj dečko je mlad pre svega, a ne kao Mili. Ja znam tri takva ćelava muškarca u životu a trećem neću da pominjem ime.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR