Glas Javnosti

Sofija Šašić o pričama da je razmažena: "Kada se na nešto nameračim, ne gledam cenu"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ocu zamera samo jedno

Sofija Šašić od malena privlači pažnju medija, pre svega zbog zategnutog odnosa među njenim roditeljima. 

 
Jedinica Željka Šašića je rođena u Nemačkoj, gde je on živeo sa tadašnjom suprugom Sonjom, a posle razvoda došli su u Beograd.

Ipak, Sofija je ostala vezana za Nemačku, gde provodi sve više vremena.


- Ne poznajem porodicu koja se selila više od moje. Volim da sređujem stan, najviše novca dajem na gluposti poput mirišljavih sveća, police, ukrasne knjige... Selidbe su mu nekada teško padale kada su iznenada. Kad god smo se selili to uvek bude bolje od prethodnog zato mi ne padne teško mnogo. Trudim se da izbegavam ovaj ludi grad i da što manje vremena provodim ovde, u Nemačkoj sam rođena, tamo se osećam kao svoj na svome - rekla je ona i dodala:

- Mogla bih sebe da zamislim da živim na selu. Sa tatom se sjajno provodim na putovanjima, ni u čemu me ne remeti. On prespava pola dana ja idem gde hoću i radim šta hoću. Zameram mu samo to što mnogo spava.

Njen otac je jednom prilikom rekao da mu smeta što previše novca daje na skupu garderobu, a Sofija je potvrdila da teško odoli onome što joj se svidi u radnji.

- Nisam ja bahata, ali volim da trošim na sebe kada sebi mogu da priuštim šta želim. Kada mi se nešto svidi i kada se na nešto nameračim cena me ne interesuje.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR