Glas Javnosti

SNIMLJEN DOKUMENTARAC O TOŠETU PROESKOM: Danas bi napunio 43 godine

Estrada
Autor: Glas javnosti

U čast slavnog pokojnog Tošeta Proeskog sutra će u pevačevom rodnom Kruševu biti prikazan dokumentarni film o njegovom životu.

Film "Jedini - sećanje na Tošeta" premijerno će okupiti sve Tošetove poštovaoce, samo dan nakon njegovog rođendana kada bi napunio 43 godine, a dokumentarac će imati priliku da pogleda i njegova publika u Srbiji.


U ostvarenju o velikom balkanskom pevaču govoriće njegova porodica, prijatelji i kolege. Svi oni podelili su uspomene i sećanja na Proeskog, a ono što je zanimljivo jeste da ćemo moći da vidimo prvi put snimke i fotografije iz pevačeve privatne arhive. 


Ispred kamere govoriće tako Toni Cetinski, Biljana Krstić, Jelena Tomašević, Bojan Marović, Ognjen Nedelkovski i mnogi drugi, a televizijska premijera filma održaće na Prvoj TV 28. januara u 18.50 časova.


U priči o Tošetu Proeskom gledaoci će imati priliku da kroz sagovornike autorke dokumentarca Katarine Milovanović upoznaju ovog velikana.

Podsetimo, Proeski je poginuo 16. oktobra u 26. godini. Saobraćajna nesreća se dogodila u Hrvatskoj, na auto-putu Bregana—Lipovac, kod Nove Gradiške. 


Glas javnosti/D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR