Glas Javnosti

Snimanje Zvezda Granda se potpuno obustavlja?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Snimanje jednog od najgledanijih muzičkih takmičenja na ovim prostorima "Zvezde Granda" zbog trenutne situacije u zemlji je obustavljeno. S obzirom na to da se spekuliše da se aktuelna sezona više neće snimati, te da će gledaoci imati priliku ponovo da gledaju "Zvezde Granda" tek na jesen i to u novoj sezoni potražili smo odgovor od čelnih ljudi "Grand produkcije".

Zvaničan stav ove kuće je da ukoliko vanredno stanje potraje do juna, "Zvezde Granda" nastave da se snimaju od jeseni, ali kao nastavak ovogodišnje sezone.

Izvor: youtude/printscreen

 

- Budući da je još uvek na snazi vanredno stanje zbog pandemije Covid-19, ne možemo s preciznošću potvrditi datum nastavka snimanja "Zvezde Granda". To umnogome zavisi od situacije u našoj zemlji, ali i u zemljama u regionu s obzirom na to da naši kandidati dolaze iz cele bivše Jugoslavije. Ukoliko se do juna meseca, kada se obično i završava sezona takmičenja, ne steknu uslovi za nastavak snimanja, "Zvezde Granda" ćemo nastaviti da emitujemo u septembru upravo tamo gde smo stali u trenutku kada nas je zadesilo vanredno stanje. Preciznije, ukoliko vreme ne bude na našoj strani i do toga dođe, o svemu ćemo naknadno obavestiti kanidate i od jeseni nastaviti kao da prekida nije ni bilo. Ništa se neće promeniti! U svakom slučaju, naši kandidati nemaju razloga za bojazan, ukoliko nas vanredno stanje omete da sezonu zavrsimo do juna, nastavicemo je u septembru. - poručuju iz "Grand produkcije".

U slučaju da se u septembru nastavi stara sezona "Zvezda Granda", to bi bio svojevrstan presedan, budući da svake jeseni startuje nova sezona ovog takmičenja.

 

IZVOR: Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR