Glas Javnosti

Snežana Đurišić udarila po kolegama: Propričala i o kućnim poslovima

Estrada
Autor: Glas javnosti

Kako kaže, dešava se da po celog dana sedi u pidžami

Snežana Đurišić ima veliko iskustvo na estradi, i svesna je šta se sve dešava u šou-biznisu.

Pevačica je otkrila šta joj smeta kad su u pitanju njene kolege, i uopšte javne ličnosti. Kako smatra, predstavljanje njihovog životnog prostora u javnosti je uzelo maha.

- Pitanje bi bilo sa moje strane, da li, i u koje svrhe služi slikanje i pokazivanje kuće, porodice unutra, šta se dešava u kupatilu, predsoblju, špajzu, kuhinji, dnevnoj sobi, u trpezariji, ne znam čemu to služi. Da li treba bosti oči ljudima, neko to nema, neko ima mnogo bolje, pa će da komentariše na ovaj i onaj način. Da li je to dobro uopšte i da li jednom pevaču treba to uopšte - izjavila je Đurišićeva.

Ljudima se stvara iskrivljena slika o poznatima, kaže Snežana.


- To je ono što oni vide kroz emisije koje gledaju nas, gledaju taj glamur, ta svetla, te šljokice, sve to deluje raskošno, za mnoge ljude fascinantno. I onda nas stavljaju u kategoriju ljudi koji nisu obični, jednostavni ljudi. Međutim, tvrdim da svaka žena koja ima decu i porodicu mora da skuva ručak, mora nekad da obriše, čak i kada ima kućnu pomoćnicu, jer je to jednostavno sastavni deo života jedne žene koja ima muža i decu - ispričala je pevačica.

Sneža se u retkim situacijama kada nema obaveze, opusti, a onda ceo dan provede u pidžami.

- Desi se retko, ali se desi dan da ne izađem iz pidžame. Retko, ali se desi, a dan mi započinje obično jutarnjom kafom koja je neizbežna i koja je uživanje i gustiranje, a onda idu obaveze - zaključila je Snežana.Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR