Glas Javnosti

SMRŠAO SAM ZBOG STRESA! Isak Šabanović o takmičenju i svom plasmanu!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Isak Šabanović, drugoplasirani u takmičenju Zvezde Granda, otkrio je posledice i benefite koje su mu popularnost i takmičenje doneli.

Kako je Šabanović priznao, jedva je čekao da se takmičenje završi, ali je zadvoljan svojim plasmanom koji nije očekivao. 

"Prezadovoljan sam što sam došao do finala. Mislio sam da ću ranije napustiti takmičenje. Veliko je zadovoljstvo ovde biti, jer sve ovo nisam mogao ni da sanjam dok nisam postao zvezda Granda," priča Šabanovič. 

 

Iako je Isak bio favorit od momenta kada se pojavio, prema njegovim rečima znao je da neće pobeti. 

"Znao sam da neću ja pobediti. Sada se super osećam, jedva čekam da počnem da radim, da idem iz grada u grad, da zarađujem i da se družim sa publikom. Mogu i da vam se zakunem da nisam nimalo razočaran," tvrdi Šabanović, koji ističe da je želeo da Mahir pobedi, kako bi njega "pustili na miru".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ?Isak Šabanović ? (@isakciksy)

 

Kada je reč o drugoj strani medalje, Isak je objasnio kako je zbog stresa smršao dvadeset kilograma i da je razlog njegove sreće jer je takmičenje gotovo. 

"Ovo je ozbiljan stres! Ovde sam dobio šećer, tuberkulozu, kičma mi je otišla, a izgubio sam i dvadeset kilograma. Smršao sam zbog stresa i zbog toga volim što se sve završilo."

Šabanović je za medeje istakao da mu je cena nastupa skočila, ali kako veruje zo je zbog takmičenja kojeg je bio deo, a ne zbog njega samog. 

Podsetimo, pobednik Zvdezda Granda za sezonu 2019/2021 je Mahir MulalIć (21).

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR