Glas Javnosti

SLOBA RADANOVIĆ POSTAJE GLUMAC: Pevač bi trebalo da zaigra u VELIKOM PROJEKTU o kojem bruji CELA SRBIJA! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Slobodan Radanović dobio je ulogu u ljubavno-akcionom filmu o MMA borcima koji će nositi naziv 'Megdan film' za čiji je scenario odgovoran sin Đorđa Balaševića, Aleksa.

Radanović će, prema rečima izvora, imati vrlo važnu ulogu u filmu. Budući da godinama trenira i odlazi u teretanu, najverovatnije će dobiti rolu jednog MMA borca.

Film će pratiti borbu nekoliko junaka da ostvare svoje snove što u ringu, što u životu. Balašević je na scenariju radio s celom svojom porodicom, a sa pripremama se već uveliko započelo i očekuje se da snimanje počne naredne godine, prenose domaći mediji.

- Što se tiče tog filma, do mene su došle samo neke "ofrlje" informacije. Još nisam dobio scenario. Znam da su u pitanju ozbiljna produkcija i budžet i da se ništa ne prepušta slučaju. Dobio sam ulogu koja je vrlo zapažena u filmu, nije sporedna ili nešto tako. Igraću sa našim najboljim glumcima, to mi jako imponuje i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano - istakao je Radanović i dodao:

- Moj lik je u top tri uloge u filmu. Moraću ozbiljno da se pripremim i fizički i mentalno. Iz samog naziva filma "Megdan", jasno je da se priča vrti oko sporta, MMA borbi, verovatno ću biti MMA borac, očekujte svakakve drame, kriminal, biće tu svega. Desilo se ovo što se desilo sa Đoletom, pa je sve to omelo malo i usporilo, ali uskoro ću se samo tome posvetiti, pa ću moći malo detaljnije da pričam o svemu tome.

 

- Biće to sasvim nešto novo, željni smo dokazivanja da nismo samo obučeni da napunimo Beogradsku arenu fajterskom publikom, koja voli borbe i koja se kladi na borce, već i da umemo da ceo Megdan pretočimo u manje od dva sata igranog filma sa domaćim najboljim odabranim glumcima i ekipom - rekao je Aleksa za Kurir i dodao:

- Biće to ljubavni film, ujedno akcioni i komični, a pre svega satkan od nekoliko istinitih događaja. Radnja prati nekoliko ljudi koji imaju svoje životne megdane, a pre svega momka koji predstavlja novu generaciju. Od sekjuritija na vratima, kafane u malom mestu, do Las Vegasa u ring.

 

(Glas javnosti/IDJTV)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR