Glas Javnosti

SLOBA RADANOVIĆ OTVORIO DUŠU : Iskreno do koske, priznao kako se trenutno oseća

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Sloba Radanović progovorio o privatnom životu, navodima da je njegova supruga Jelena u drugom stanju, ali i novim planovima kada je u pitanju njegova karijera.

Radanović se do sada nije potvrdio glasine da je njegova izabranica, Jelena Đuričanin, trudna, te da par očekuje prinovu, a sada je otkrio i razlog.

- Ne delim svoj privatan život, neću ništa da govorim tako da neka se naslućuje (smeh). Neću ništa da pričam, čuvam malo privatan život za sebe, tako sam rešio, ali imaćete sve informacije kada bude vreme za to. Što se tiče mog privatnog života, mogu da kažem da sam srećan, ispunjen sam na svim poljima i nemam nikakvih problema - rekao je Sloba piše Telegraf


Pevač je zajedno sa Jelenom nedavno posetio svoju majku, Draginju, koja se u poslednje vreme zdravstveno oseća bolje, te sa osmehom na licu dočekala sina i njegovu lepšu polovinu u rodnom Zrenjaninu.

- Kad god imam vremena, potrudim se da odem tamo i da što više vremena provedem sa majkom. Kada odem u Zrenjanin, trudim se da ne idem na mnogo različitih mesta, trudim se da što više vremena provedem sa majkom. Što se tiče posla, ima ga dosta, ali uvek pronađem vremena i za takve stvari - rekao je Sloba i otkrio da već uveliko radi na novim pesmama.

- Radim na novom albumu, obradio sam jednu pesmu koja će uskoro izaći tako da imaćete priliku da je čujete. Ja to planiram na zimu, ali možda se i otegne, ko zna - završio je Sloba Radanović za "Premijeru".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR