Glas Javnosti

Sloba Radanović glumiće u filmskom prvencu Alekse Balaševića lik MMA borca!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Slobodan Radanović otkrio je u emisiji "Ami G Show" da je u toku priprema za jedan novi projekat kojem se itekako raduje

Naime, radi se o filmu kojeg producira Aleksa Balašević, inače sin pokojne legende Đorđa Balaševića, a u kojem pevač igra glavnu ulogu.

- Ja igram MMA borca, radnju filma neću puno da otkrivam, pripremam se u teretani za ulogu i radujem se novom iskušenju, kratko je prokomentarisao pevač.

Naslednik Đorđa i Olivere Balašević napisao je scenario za filmski spektakl radnog naslova "Megdan film", koji po žanru i ljubavno, ali akciono ostvarenje, jer prati borbu nekoliko junaka da ostvare svoje snove što u ringu ili u životu. Balašević je na scenariju radio s celom svojom porodicom želja mu je da njegov prvenac pogleda mlada publika, koja je volela i "Južni vetar".

 - Tačno je, snimićemo "Megdan film". Konačno da kažem naš plan i odluku moje produkcije. Već nekoliko meseci se o ovome priča i red je da barem nešto zvanično iznesem u javnost zato što ne mogu više da krijem od publike o čemu je zapravo reč. Jesenas smo počeli da radimo na scenariju koji smo završili, za igrani film o Megdanu, koji ćemo, ako bog da, snimiti sledeće godine - rekao je Aleksa Balašević svojevremeno za Kurir.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR