Glas Javnosti

SLAVNIĆ otvorio dušu o detaljima sa Ksenijom Pajčin

Estrada
Autor: Glas javnosti

Slavniću je ostalo ono večno pitanje...da li bi njegov poziv promenio sve...

16. marta 2024. će se navršiti 14 godina od smrti tragično nastradale pevačice, Ksenije Pajčin.

Njoj je tadašnja fatalna ljubav, Filip Kapisoda, oduzeo život, a sada je bivši zadrugar Zvezdan Slavnić, koji je sa Ksenijom imao mladalačku ljubav, otkrio da bi možda uspeo da promeni njenu sudbinu da je tada bio na slobodi, kao i da je predosetio kao da ga ona doziva da je pozove. 

Poslednji put sam se čuo sa njom pre 20 godina, pričali smo kako je, šta, je l sve okej. Kad se njoj desila ta tragedija, bio sam u zatvoru, video sam te neke njene poslednje emisije i činilo mi se da me dozivala tada da je pozovem, nisam bio u mogućnosti, ne što nisam hteo... Pomogao bih i nekom koga ne poznajem, a ne njoj, koja mi je obeležila jedan deo života - rekao je Slavnić za emisiju "Minsko polje".


- Kad idem na groblje, idem zbog mog pokojnog druga koji je sahranjen blizu Ksenije. Dva puta sam otišao na njen grob i to kad sam izašao iz zatvora. Ne volim da idem tamo. Žalosno je što se sve tako izdešavalo. Ona je moja ljubav iz detinjstva i uvek ću to poštovati. Ne volim da pričam o tome, ne volim čak da puštam ni njene pesme jer bi svako to shvatio drugačije - istakao je on.

Pevačica Zorica Marković je tokom rijalitija, u jednom razgovoru sa Anom Ćurčić otkrila da joj se pokojna Ksenija poveravala i da je tom prilikom pričala o Zvezdanu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ksenija Pajčin (@ksenija_pajcin)

 

- On ćuti, gleda, malo mi je delovao pogubljeno. Nisam znala njegovu istoriju, malo sam napolju načula. Najviše što sam čula o čoveku kojeg nikad nisam videla, a znam čiji je sin, je bilo od Ksenije Pajčin koja je u zadnjim danima pričala o njemu. Volela je kasno da dođe sa drugaricom, igračicom, da niko ne zna, tad je bila sa Kapisodom - rekla je Zorica.

- Znaš da je njemu žao što ga Ksenija nije pozvala da se požali - rekla joj je Ana.

- Verujem, iz njegove priče. Imala je svoj stočić kod stuba, otpeva, dušu da isprazni. Tu dušu nema niko. Mazi me po licu, stalno je to radila, malo popije, nekad ne, uhvati me za lice - rekla je Zorica, pa dodala:

- Ja sam htela da crknem, sedam dana nije radila kafana zbog žalosti. Kaže mi da čuvam srce, pa mi spusti ruku, nekad plačem, nekad ne. Nikad nisam pričala.

Glas javnosti /E01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR