Glas Javnosti

SLAVLJE U DOMU RODIĆA U TITELU NA ĐURĐEVDAN: Grmela muzika do zore, prije Ceca i Goca nazdravljale, a tek kako se veseli MIRKO ŠIJAN! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

U kući Rodića u Titelu sinoć je proslavljana porodična slava Đurđevdan. Atmosfera je bila vesela, pevalo se, igralo, nazdravljalo. Na slavlju su bili i pevačica Goca Božinovska, Ceca Ražnatovim, njen dečko Bogadan Srejović i još dosta gostiju.

U kući Rodića bilo je do zore veselo, pevalo se i jelo na krsnoj slavi Đurđevdan.

Pevačica Goca Božinovska je stigla sa svojom najmlađom ćerkom Zoranom, a dočekali su ih buduća snaja Bojana Rodić i sin Mirko Šijan, koji su došli malo pre nje.

- Ceca Ražnatović je na veselje došla u pratnji dečka Bogdana Srejovića, koji se celu noć nije odvajao od nje. Stigli su malo pred ponoć na proslavu, među poslednjima, a bili su odlično raspoloženi - ističe izvor.

- Božinovska i Ceca su se prvi put srele u kući Rodića, a poznato je da ih veže dugogodišnje prijateljstvo. Do jutra su nazdravljale, gozba je bila bogata, dok su svi naručivali od muzičara svoje omiljene pesme -piše Kurir.

- Mirko Šijan je, kao i uvek, bio najveseliji. On je sve vreme pevao, peo se na stolice, pa je bio glavni za atmosferu. Trudna Bojana mu je često bila u zagrljaju, pa su svi mogli da vide koliko se vole - zaključuje izvor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR