Glas Javnosti

SKANDAL: Katarina Grujić na nastupu udarila momka iz publike

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Katarina Grujić otkrila je da je na jednom nastupu doživela neprijatnost od strane jednog momka iz publike, a kako bi se odbranila ona ga je udarila.

- Dečko se popeo na binu s namerom da mi da novac za pesmu, ali hteo je da mi stavi pare u dekolte, pa sam momentalno odreagovala - rekla je Kaća i dodala:

- Odmah sam ga udarila po toj ruci, a obezbeđenje je takođe videlo šta se dešava, pa su i oni reagovali. Tako je to po klubovima, nije uvek sjajno, dešavaju se situacije da neko iz publike poželi pesmu i to je ok, ali zna se red i kakvo je ponašanje primereno. Nije mi jasno odakle im potreba da to rade, srećom, meni se to desilo samo jednom i nikada više, rekla je Katarina Grujić


Katarina je nedavno odlučila da pametno investira novac i pokrene još jedan, privatni biznis u dogovoru sa rođenom sestrom. Ona i njena sestra Bojana odlučile su da izgrade luksuznu kuću u Kolašinu na obroncima planine Bjelasice.

"Bila je to najvećim delom ideja moje rođene sestre, a ja sam odlučila da u tome učestvujemo zajedno. Naš otac je iz Kolašina, tako smo došle na ideju da napravimo neke vikednice za izdavanje u koje će ljudi moći da dođu i da uživaju jer je skijališet na dva minuta od naše kuće. U pitanju je zaista pravi kutak za uživanje, a goste imamo preko cele godine", otkrila je pevačica za Grand.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR