Glas Javnosti

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ JE ŽIVOTNE GREŠKE SKUPO PLATIO:Poznata pevačica progovorila o BURNOJ PROŠLOSTI i PAKLU koji je prošla zbog njega!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Snežana Đurišić je jedna od naših najpopularnijih pevačica narodne muzike. Često se moglo čuti da ima ozbiljne probleme sa svojim sinom Markom Gvozdenovićem. Ona to nije krila, a sada je ponovo otvorila dušu i otvoreno govorila o tome.

Pevačica nikad nije krila da je njen sin boravio iza rešetaka 

Snežana Đurišić progovorila je o burnoj prošlosti sina Marka Gvozdenovića i istakla da je zbog njegovog ponašanja prošla kroz pakao, kao i da mu je zbog priča koje i dalje o njemu kruže mnogo teško čak i sad, kad je rešio da krene iz početka.

Ona tvrdi da se njen naslednik posle mnogih životnih grešaka, koje je skupo platio, dozvao pameti i vratio na pravi put.

Drago mi je što se sada konačno stabilizovalo malo i što staje na noge, ali tračevi ne prestaju. To je mrlja koja će da ga prati i prosto je to tako. Kakav god on bio sin mi je i ja ne mogu da budem protiv njega. I dan-danas ne dam da bilo ko u mom prisustvu kaže jednu ružnu reč o mom sinu. Kakav-takav, moj je. Nekoliko puta sam zbog njegovog ponašanja i sama prošla kroz pakao, ali i on je. Ne treba da se vraćamo na te teške trenutke — rekla je Snežana i dodala:

 -Marko je moje dete, kakav god da je i kako god da se ponaša, na kraju krajeva. Ja mogu o svome detetu da počnem da vam pričam sve i svašta, ali mislim da je suludo bilo šta od toga iznositi u javnost. Smatram da za tim nema potrebe. Naravno, ko god se usudi da priča loše o mom detetu imaće posla sa mnom. U prošlosti je pravio kardinalne greške i puštam ga da plaća račune za njih, baš kao i svaki drugi normalan čovek. Svesno je radio stvari za koje je znao da će mu mnogo više oduzeti nego doneti, ali sam je kriv. Nadam se da je iz svega izvukao pouku - ispričala je Snežana.

Marko Gvozdenović je jedno vreme bio i u zatvoru, a pisalo se da je uhapšen jer je opljačkao majčinu kuću, što je on kasnije negirao i istako da je priveden zbog "neke glupost na jednoj utakmici na 'Marakani'".

(Glas javnosti/Glossy)

 


 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR