Glas Javnosti

SIN SNEŽANE DJURIŠIĆ RADI U ĆEVABDŽINICI I NI MALO SE NE STIDI TOGA: SNEŽANA PONOSNA NA NJEGA!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Sin folk pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, koji je pevačici godinama unazad zadavao brige promenio je svoj život iz korena. Naime, on se zaposlio se u jednoj ćevabdžinici u Beogradu.

Marku je, naime, gazda jednog ugostiteljskog objekta pomogao da ispeče zanat, a majka Snežana Đurišić, koja je mnogo propatila, konačno je ponosna na njega.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

RTS- NOVOGODISNJI PROGRAM?

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on

- Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred - rekao je Marko za Kurir. Podsetimo, tokom vanrednog stanja Marko je svakog dana nosio hranu Lepi Lukić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#lepalukic #odizvoradvaputica #srcejemojeviolina

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on

- Marko je divan dečko. On mi se od svih sada najviše našao. Znam da je Snežana imala pre probleme s njim. Neću da ulazim u to, ali vidim da je on dobar i odgovoran dečko. Radi u jednom restoranu na Belim vodama, u blizini mog stana. Živi smo ljudi, ako je pre bio loš, ne mora da znači da će opet biti. Svi imamo drugu šansu u životu. Snežana je takva žena da ja nemam reči. Zaslužuje da budu srećni, da funkcionišu kao majka i sin, jer znam koliko je osetljiva kad je on u pitanju. Znam koliko se davala i mučila da ga izvuče iz cele situacije i da reši sve probleme - rekla je tada Lepa.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR