Glas Javnosti

SILEDŽIJE BUBA I JALA PONOVO U FOKUSU Srbija ih oterala, a pogledajte njihov komentar! (FOTO+VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dan pošto je ogranizator festivala "Belgrade music week" na Ušću objavio da se poznatom sarajevskom dvojcu Jali Bratu i Bubi Koreliju zabranjuje ulazak u Srbiju reperi kao da još nisu došli sebi.

Siledžije Buba i Jala su posle skandala u Nišu brže-bolje požurili da na Instagramu objave izvinjenje i negiraju evidentno nasilničko ponašanje bilo je očekivano da se oglase i sada.

Ni jedan ni drugi nisu se osvrnuli na otkazivanje nastupa na muzičkom festivalu u Beogradu, a zbog čega je organizator Skymusic bio primoran da događaj skrati za jedan dan.

Pa tako Buba objavljulje kreveljenje sa naočarima za sunce tokom vožnje autom, šta god da je poruka tog instragam storija.

Sa druge strane, Jaja se pohvalio lošim nastupom u Budvi, kao da još nije shvatio da od Ušća nema ništa.  

Sarajevski muzički dvojac Buba Koreli i Jala Brat razbesneli su ovdašnju javnost nastupom 31. jula u Nišu kada je njihovo obezbeđenje siledžijski bacilo dečka s bine. Ovo je izazvalo nezadovoljsto koje se kristalisalo u inicijativu, na platformi peticije.online, da se popularnim reperima zabrani ulazak u Srbiju, što se na kraju i desilo.

Kada je peticija tek pokrenuta Jala i Buba su u pokušaju da smanje bes publike zbog nasilnog ponašanja objavili na Instagramu identičnu poruku u kojoj negiraju umešanost u navedeni incident.

Njih dvojica su sa reperom Inasom 31. jula nastupili u Nišu, a dok je Inas pevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci i bukvalno ga bacili sa bine na publiku, pa sišli i oni te ga je jedan od momaka odgurnuo i nekoliko puta udario.

Na snimku incidenta koji još na internetu vidi se i Buba Koreli, koji nije reagovao kako bi zaštitio dečka koji došao na njegov nastup. Ovaj snimak razbesneo je javnost i u komentarima su napisali da je muškarac koji je šamarao dečka nije obezbeđenje već brat Bube Korelija i menadžer Jale.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP