Glas Javnosti

SEVERINU TUŽE, mesecima je pratili, a sada joj stigle 2 OPTUŽNICE

Estrada
Autor: Glas javnosti

Tužilaštvo je 13. maja podnelo dve optužnice protiv pevačice Severine Vučković, a dve službene osobe su se osetile ugroženo.

Severina Vučković besnela je zbog situacije u kojoj se našla zbog starateljstva nad sinom kojeg ima sa Milanom Popovićem, bivšim partnerom.


Ovaj put nastao je problem sa direktorkom škole koju pohađa sin Aleksandar.

Ljiljani Klinger, direktorki škole, Severina je slala preteće SMS poruke, pisali su hrvatski mediji. U pitanju su poruke poput: "Zadavila bih te rukama babo", "Stara, šepava ružna babo", "Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla."

Direktorka je podnela prijavu protiv pevačice, a poslala je i imejl ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala: "Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća".

Ljiljana je podnela Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske kaznenu prijavu protiv Vučkovićeve, zbog nametljivog ponašanja i pretnje. Opštinsko kazneno državno tužilaštvo u Zagrebu prošle nedelje je potvrdilo kako "preduzimaju mere i radnje iz svoje nadležnosti, te će po njihovom okončanju doneti odluku državnog tužilaštva".

Kako piše 24 sata, dva dana kasnije, Kazneni sud u Zagrebu potvrdio je da je optužnica predata. Inače, Severina je pretila još jednoj osobi koja je po službenoj dužnosti imala veze sa postupkom dodele starateljstva nad maloletnim detetom. Štaviše, pevačica je bila pod lupom prethodnih meseci i zbog prijava starije sestre Marijane za neprimereno ponašanje. Sestra ju je optužila za nasilje u porodici, a iako policija nije ustanovila elemente kaznenog i prekršajnog dela, po prijavi Centra za socijalni rad, slučaj je prosleđen Državnom tužilaštvu na dalji postupak, navodi pomenuti medij.

Severinin menadžer nije se javljao da komentariše ovu situaciju.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR