Glas Javnosti

SEVERINI VRAĆENO STARATELJSTVO: Veliki obrt posle presude

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica se o ovome još nije oglašavala

Pre skoro tri nedelje region je brujao o tome da je Severini Vučković oduzeto starateljstvo nad sinom, koje je delila sa nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem. Međutim, sada je navodno došlo do obrta.

Kako se navodi, splitski Županijski sud je na svojoj sednici, koja je održana 6. februara ove godine, praktično preinačio svoju prvobitnu odluku, po kojoj će otac i majka 12-godišnjeg dečaka ponovo deliti starateljstvo, odnosno obavljaće roditeljsku brigu sporazumno, zajednički i ravnopravno. To bi sada značilo da će dete dve nedelje mesečno provoditi kod majke, pa dve nedelje kod oca.


Severina se o ovome nije oglašavala na društvenim mrežama, iako je bila veoma aktivna po pitanju svega otkako joj je oduzeto starateljstvo.

Ona je sinu danas čestitala 12. rođendan na svom nalogu na Instagramu, a posebno joj je bilo drago što je njen naslednik rođen na isti dan kada i njen dugogodišnji prijatelj i menadžer Tomica.
- Pre 12 godina u Splitu je pao sneg... Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: "Nemojte da me budite", U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: "Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu". U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice... „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine... - napisala je Severina.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR