Glas Javnosti

Severini mama čestitala rođendan: Hvala ti za sve što činiš za mene! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Njeni najbliži joj priredili iznenađenje

Severina danas ima poseban razlog za slavlje, a reč je o njenom 52. rođendanu. Pevačica iza koje je turbulentan period, podelila je na svom Instagramu poruke koje je dobila od svojih najbližih, a najviše pažnje privukle su emotivne reči njene mame:

- Draga moja ćerko, želim ti sve najbolje u životu za tvoj 52. rođendan, i da još ovako živimo. I hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsrećnija majka na svetu - poručila joj je majka Ana. 

Odmah zatim rođendan joj je čestitao i sin njene sestričine Mie, ćerke Severinine sestre Marijane sa kojom dugo ne govori.

- Porodica i prijatelji nisu nešto što se podrazumeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svako. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče/videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me viđali u svim mojim "svetlima", ali su mi bili svetlo i zvezde u kojima se mogu videti - napisala je Seve, pa dodala: 

- U ovom videu su mi poželeli samo najlepše želje, ali je moja želja za sledeći rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo srećnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj prodici, prijateljima i saradnicima srećan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska, za njih sam znala biti i teška... Hvala im - napisala je Severina u opisu videa.

Glas javnosti R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR