Glas Javnosti

SEVERINA ZABORAVILA GDE ZARAĐUJE PARE! Bora Čorba: Prethodna dva muža su joj bili Srbi, kako će se ta jadna žena ponovno udati?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Hrvatska pevačica Severina, koja u Srbiji zarađuje silne pare, optužila je Srbe da su genocidan narod i kako mediji prenose, odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici.

Izgleda da se Severina malo zaigrala i zaboravila da baš u Srbiji zarađuje silne pare.

Zbog njenih optužbi da  čitav srpski narod i žigoše ga kao zločinački i genocidan, reagovali su naši pevači koji su je smestili tamo gde joj je mesto.

To je veliki problem za Severinu. S obzirom na to da su joj prethodna dva muža bili Srbi, postavlja se pitanje kako će ta jadna žena da se ponovo uda?! - rekao je Bora Čorba.

Aca Lukas odustao je od dueta sa Severinom Vučković zbog govora mržnje prema Srbima.

Ja kao pevač poštujem sve nacionalosti jer svi oni dolaze na noje nastupe u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali sa njom nemam nameru da sarađujem posle onakve izjave o našem narodu - rekao je Aca Lukas.

Folk pevač Miloš Bojanić kaže da je zgrožen njenom izjavom i da Severinu ne treba pustiti ni da kroči u Srbiju.

- Država treba odmah da reaguje i da joj zabrani ulazak u zemlju. Mi smo dostojanstveni i sve praštamo, ali ne smemo baš da dozvolimo da razni pljuju po nama. Pa ta žena je bila u braku sa dva Srbina, a sa jednim ima i dete!? Ne znam šta joj bi da tako nešto izjavi - poručuje Bojanić.

Ni ostali pevači joj nisu ostali dužni:

Goca Tržan: Pevala je Tuđmanu- Severina je radila kampanje za HDZ i pevala je Franji Tuđmanu! LJudi su to zaboravili, ali ja nisam.

Lepa Lukić: Država da reaguje- Treba joj zabraniti ulazak u Srbiju. Država treba da reaguje. Ovde dolazi da zarađuje, a pljuje po nama.

Zorica Marković: Ne sme da pi*a po nama- Treba da je bude sramota. Svi su dobrodošli u Srbiju, ali ne smeju da pi*ke po njoj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR