Glas Javnosti

Severina prvi put o agoniji koju je prošla nakon porođaja: Dotakla se i Milana Popovića

Estrada
Autor: Glas javnosti

"Pre porođaja sam ležala na odeljenju za onkološke bolesnike"

Severina se prisetila kako su izgledali njeni dani u porodilištu pre nego što je na svet donela svog sina Aleksandra 2012. godine.

Pevačica je sad po prvi put za hrvatske medije priznala da je pred porođaj ležala na onkološkom odeljenju, ali i da je njen bivši partner i otac deteta Milan Popović od nje uzimao omiljene slatkiše koje je dobijala i davao ih medicinskim sestrama u porodilištu. 


"Rodila sam sina carskim rezom jer su se bojali zbog mojih godina i tad sam morala nekih 2-3 dana da ležim mirno, iako je dete bilo pored mene. Svi znaju da ja volim čokoladne napolitanke i onda su mi ih donosili u porodilište. Međutim, onaj čije se ime ne spominje (Severinin bivši partner Milan Popović, prim. aut.) mi je sve te napolitanke krao iz ormarića i davao ih sestrama", prisetila se Seve, pa nastavila:

"Mene su bili smestili na jedno odeljenje koje je bilo za onkološke bolesnike, jer su ljudi sa ulice dolazili da me posećuju i onda više nisu znali šta će sa mnom. Tako su sestre čim bi onaj čije se ime ne spominje otišao, zaključavale vrata, pa su me zvale i ja bih sela sa stomakom i pojela jedno dve kutije tog keksa i koka-kole, što nikada u životu nisam radila. Ali me je to tad baš vuklo", rekla je Severina za hrvatsku Gloriju.

Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR