Glas Javnosti

Severina odgovorila na brutalnu poruku Jelene Karleuše upućenu Severininom bivšem mužu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pokazala zahvalnost

Hrvatskoj zvezdi, Severini Vučković, Vrhovni sud oduzeo je satrateljstvo nad sinom Aleksandrom i dodelio ga njenom bivšem, Milanu Popoviću.

Ovaj slučaj potresao je brojne majke iz čitavog regiona, a Seve je podršku dobila i od pop dive Jelene Karleuše.

- Ispade ovaj Severinin bivši bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika i suda i zakona i pravde i Boga. Sad, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je ku*ac, kakve su šanse da mu proverite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nesto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj) - započela je žustro Karleuša i dodala:

- I vi posle nešto za Srbiju pričate... Eee moji vi... Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. A, pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: "Šta bih ja tebi brate Srbine radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si... ... Da ne lajem...."! Znam da budem pogana... Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju maalo više parica od tebe - napisala je Jelena u objavi koju je okačila na Instagram.


Na ovu objavu reagovala je i Severina. Jelenine reči podelila je na svom Instagramu, uz samo jedan simbol - crveno srce, čime je, jasno je, potvrdila da je saglasna sa svim napisanim.


Foto: instagram


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR