Glas Javnosti

SEVE I IGOR KOJIĆ RASKINULI? Razotkrio ih OVAJ detalj sa njihovih instagram profila!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bračni status Severine i Igora Kojića već je duže vreme nepoznat, zato što se popularni par ne oglašava po pitanju razlaza, ali ni ne objavljuje zajedničke fotografije. Međutim, uprkos brojnim spekulacijama, nazire se odgovor na pitanje šta je sa njihovim odnosom, jer je jedan potez otkrio sve.

Poznati, sada već skoro sigurno bivši supružnici, letovali su na dve različite destinacije, a šiška se i o tome da je Severina već pronašla novu ljubav.

popularna pevačica trenutno je u rodnom Splitu, gde obilazi restorane sa svojim drugaricama, a Igor je sa društvom u Kotoru, gde je u noćnom izlasku pevao i svirao gitaru

Bivši-sadašnji supružnici Severina  i Igor Kojić već neko vreme, niti se oglašavaju po pitanju njihovog razlaza, niti objavljuju zajedničke fotografije. Međutim, sada je situacija skoro potpuno jasna, zato što su se međusobno otpratili sa instagrama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Naime, Severina je na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati čak 1,3 miliona fanova, pratila samo Igora Kojića, ali to više nije slučaj. Takođe, ni na Kojićevoj listi ljudi koje prati na pomenutoj mreži više nema Severine. 

Supružnici, koji već više od godinu dana ne žive zajedno, ranije su demantovali navode o njihovom razlazu, ali to više ne čine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U aprilu mesecu Kojić je viđen na zagrebačkom Kozjaku dok je vukao kofere i odela na vešalici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija, otkrili su tada očevici za portal "24sata.hr".

Pored toga, spekulisalo se da je Severina već našla novu ljubav. O tome da je pevačica bliska s Tomislavom Voštinićem počelo se sve glasnije pričalo krajem novembra prošle godine, što su preneli hrvatski mediji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Tokom prošlog leta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži iz septembra, prošle godine. Kako je Vinarija u u vlasništvu Voštinića, krenule su spekulacije da je Seve prebolela Igora.

Ipak, zgodni vinar se oglasio i demantovao glasine o njihovoj navodnoj vezi.

Iako ni Severina ni Igor još uvek ne priznaju zvanično da je između njih sve gotovo, kraj je, sudeći po svim informacijama, neizbežan.

Jedino što se može pronaći kao zajedničko kod nekadašnjih partnera je da oboje uživaju u letnjim čarima, ali svako na drugačijoj destinaciji. Severina je u rodnom Splitu, gde obilazi restorane sa svojim drugaricama, a Igor uživa s društvom u Kotoru, gde je u noćnom izlasku pevao i svirao gitaru.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR