Glas Javnosti

SERGEJ ĆETKOVIĆ O KONTROLISANJU DRUŠTVENIH MREŽA KOD DECE : Otkrio kako on vaspitava svoje ćerke

Estrada
Autor: Glas javnosti

Iako tvrde da veliki gospodin ne možeš da postaneš ako nisi tako odgajan Sergej smatra da je jedna osobina kod ljudi ključna.

 Mnogi to pripusuju kućnom vaspitanju, ali ja imam neku svoju maksimu da sa ljudima uvek treba biti čovek i pokazivati ljudskost– rekao je za naš portal, a zatim se osvrno i na svoje ćerke koje odrastaju u vremenu brzih i neprestanih inovacija.

Ovom prilikom on je podelio i svoje stavove o tome kako treba vaspitavati decu, i izbalansirati zdravo odrastanje sa svim izazovima koje nosi današnjica.

 Jako teško, svi smo svesni situacije kroz koju i dalje prolazimo. Jedan poziv u pomoć i na buđenje, da vodimo računa o deci i da ih osluškujemo. Nekada je poštovalo poštovanje i roditelja i starijih i treba sve to da vratimo i resetujemo. Svako treba da pođe od sebe– objasnio je Ćetković koji svojim mezimicama dopušta korišćenje društvenim mreža sa kontrolom.


 Ne sve. Uvek polaziš od onoga da ih ne izopštiš od društva jer svi imaju, ali postoje sankcije i kazne za svaku glupost koju naprave ili okače bez kontrole. Tada se odmah briše Instagram i pauzira na sedam dana. Prvi dan je uvek kriza, kada se skidaš sa nečega, posle tih nedelju dana, naviknu se na nekakav normalan život koji nije samo buljenje u telefon, već i neke druga aktivnosti. Pored svega što smo razmazili decu, treba biti i malo strog– jasan je Sergej koji ističe da on i supruga i tek kako vode računa da isprate svaki njihov korak.

Pevač se nedavno oprobao i u glumačkim vodama, koje priznaje da nikada ne bi mogle da zamene pevački posao.

 Shvatiš tek onda kada kreneš da se petljaš u teren koji je tebi nepoznat, da za dobru glumu treba da se rodiš i završiš škole i tu se ne bih mnogo mešao– iskren je Ćetković koji je sam sebi najveći kritičar.

 Ja sam tu najstrožiji za sebe. Nađem sebi hiljadu mana i reditelj me je pitao kako sam se oženio kada sam toliko strog prema sebi. Nekad kažem kako mi je veliki nos, uži iz nekog ugla (smeh)– rekao je pevač.

Glas javnosti/Grand

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR