Glas Javnosti

SEKA napravila PROMOCIJU ALBUMA u BIOSKOPU za PAMĆENJE... Evo ko je svi bio

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Svetlana Seka Aleksić organizovala je promociju novog albuma "Bioskop", u bioskopu u jednom prestoničkom tržnom centru.

Zvezda večeri, Seka Aleksić, pojavila se u prisustvu supruga Veljka Piljikića. U prepunoj bioskopskoj sali desila se premijera spota za pesmu "Rana" na velikom platnu, a nakon projekcije, publika je pevačicu nagradila gromoglasnim aplauzom.

- Dočekali smo i ovaj dan na moje veliko zadovoljstvo. Drago mi je da je došlo dosta prijatelja, kolega i saradnika. Kada budem izašla na teren i u klubove znaću pravu sliku. O ovome su razmišljali moji saradnici, nisam se puno trudila, samo sam se našminkala i došla, ali morate priznati da ovaj bioskop izgleda famozno. Veljko glumi u novom spotu za pesmu "Rana", saradnici su ga pitali, tako sam im rekla, jer on možda ne bi hteo, ali pristao je. Imamo priliku da ga vidimo kakav je. Čast mi je i zadovoljstvo što je pristao, mi smo u braku 13 godina. U našem braku je sve skladno jer imamo razumevanje i poverenje, mi se dopunjavamo. Moj brak je dosadan jer nema trzavica, ali nama je super. U planu je Arena ove godine, drago mi je što je Kurir uz mene i nadam se da će tako ostati - rekla je Seka.
Goca Tržan pojavila se da podrži Seku.
- Nisam čula i neću ih slušati, ne slušam tu muziku. Ja sam Sekin prijatelj, drugarice smo skoro 20 godina, došla sam ovde zbog nje i jer mislim da svaki trud zaslužuje priznanje. Seka može da računa na mene uvek u životu - rekla je Goca Tržan.


Među zvanicama našli su se Boban Rajović i Goga Sekulić.
Pevačica Slađa Alegro došla je da podrži koleginicu i prijateljicu.

Među prvima na Sekinoj promociji pojavio se modni dizajner Saša Vidić

- Jedva čekam da čujem album. Ima raznih Sekinih pesma koje mi se sviđaju, da mi se ne sviđaju ne bih ni radio sa njom. Naše prijateljstvo je nemerljivo - rekao je modni dizajner i Sekin prijatelj, Saša Vidić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR