Glas Javnosti

SEKA ALEKSIC TVRDI DA SE NAJBOLJE OSEĆA MEĐU KUKURUZOM: Slobodno šeta čupava i flekava među njivama

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu i najuticajnijih ličnosti na društvenim mrežama Seka Aleksić u uključenju uživo u emisiji "Kec na jedanaest" otkrila je kako izgleda njen porodični život daleko od Beograda za vreme korone. Iako život van grada tek sada dobija na popularnosti, ona već odavno uživa u svojoj porodičnoj bajci.

Kada sam se doselila u Pazovu, neki su me ismevali da sam napravila kuću u kukuruzu. Tačno je, mene okružuje kukuruz, sa dve strane. Ja živim u njivama, ali sam srećna zbog toga. Daleko sam i od centra Pazove. Ne veže me ništa za Beograd, brzo dođem ako treba. Verujete mi - tu slobodu, mir, žubor vode ne bih menjala ni za šta na svetu - kazala je Seka.

Pixabay.png

 
Zbog dece, najmirnije mesto u kući je trenutno garderober:

- Čak sam i kompjuter prebacila ovde, a nekad mi dođe da tu popijem i kafu u toku dana - priznaje uz osmeh.

Poslovne i porodične obaveze balansira zahvaljujći velikoj ljubavi koju oseća prema deci:

Sedam godina sam se bukvalno molila da ih dobijem. Koliko god da sam umorna, ja ću za njih uvek biti nasmejana, vedra i vesela.

Iako ne radi već dugo najpre zbog trudnoće a zatim i pandemije, srećna je:

- Ne mogu reći da smo izolovani. Privikla sam se lepo na to. Volim kuću, porodična sam osoba, dobro mi je došlo da odmorim. Ne planiram letovanje za sada.

Gledaoce je oduševila i svojim stavom o odgovornosti poznatih u sprečavanju širenja virusa:

Mi, javne ličnosti, ukoliko smo uticajni, moramo apelovati na ljude i svojim primerom pokazati da se štitimo da bi ovo sve prošlo.

Spontana je u svakodnevnim stvarima:

- U Pazovi izađem bukvalno čupava iz kuće, u širokoj haljini, možda i flekavoj od dečije hrane.

- Sve što dođe u životu spontano je dobro. Ne robujem trendovima. Autori spontano pišu za mene i zato se pesme dopadnu i starijima i mlađima. Treba se držati svog stila - iskreno je poručila na kraju uključenja.

( Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR