Glas Javnosti

Seka Aleksić podelila emotivnu fotografiju sa MAJKOM: "Jedina kraljica koju priznajem" (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Seka Aleksić uživa u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem već duži niz godina, ali njen život bio je daleko od idealnog.

ona je bila svedok porodičnog nasilja, koji je na nju ostavio neizbrisiv trag:

"Tata mi je sada pokojni i on je bio dobar čovek, ali postoje stvari koje su se desile i koje ne mogu da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je voleo da popije i bio je u stanju sve što zaradi da daje deci koja nemaju, da čašćava sve moguće ljude. Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona sada ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava. Posle toga otac odlazi u inostranstvo da radi i mi se nismo čuli jedno pet-šest godina. Ja sam odrasla uz očuha Milana, kojeg mnogo volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Išao je u nadnicu da bi meni zaradio za autobusku mesečnu kartu, da bih išla u školu" - izjavila je u emisiji "Preživeli" na K1 televiziji.

Uprkos tome što je prošla, majka naše pevačice ne skida osmeh sa lica. Izgleda sjajno, a dokaz su i najnovije slike koje je Seka postavila na svom profilu sa njom.


"Jedina kraljica koju priznajem. Mama, srećan 66. rođendan", napisala je pevačica u opisu. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR