Glas Javnosti

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA KAKO JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA : Izbacila je ove namirnice sa spiska

Estrada
Autor: Glas javnosti

Seka Aleksić nikada nije krila da je od početka pojave na estradi imala poteškoće sa kilogramima. Ovog puta je odlučila da otkrije krucijalne promene u ishrani koje su njenu liniju dovele do savršenstva

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - kaže Seka Aleksić.


Ona je nedavno proslavila sinu Jakovu rođendan i kako kaže sve je dobro proteklo.

- To je najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svestan da sam pevačica. Podržaću ga u tome, samo usmeriti da bude dozirano i kulturno - govori Seka.

- Ono što smo mi naučili od roditelja, prenećemo na našu decu i oni će takvi biti. Sve dolazi od kuće prenosi Blic

- Vaspitana sam da sve što imam delim sa drugima i da u mom društvu niko ne sme da oseti da ima manje od mene. Uvek sam se trudila i učim Jakova da nije važno kakve patike ima, koliko su skupe. Jakov se dobro snašao u školi, jako sam srećna - naglasila je ona.

Prema njenim rečima prati ga i kontroliš šta gleda kada je reč o društvenim mrežama.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR