Glas Javnosti

SAŠA POPOVIĆ ODLUČIO DA SE POVUČE IZ ZVEZDA GRANDA: Šta to meni treba više, prijaće mi da se SKLONIM!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Saša Popović je otkrio da se povlači iz "Zvezda Granda" i da ga više nećemo gledati pred kamerama, već će svoja zaduženja obavljati iza njih.

Kako ističe Popović razlog za tu odluku je to što ima previše godina i hoće da uživa u životu.

- U aprilu punim 68 godina, u penziji sam, šta ću ja više u tim godinama da idem po audicijama. Ostaću u firmi, sve ću organizovati, ali iza kamera, ne moram više da vodim emsiiju. Prijaće mi malo da se sklonim, da se malo sklonim sa naslovnih strana. Šta to meni treba više, odoh ja da se odmaram i sunčam, da još ovo malo života provedem van medija - zaključio je Saša u intervjuu za "Paparazzo".

Inače, snimanje nove, 14. sezone "Zvezda Granda", počelo je nedavno, te će u novoj sezoni biti promenjeno jedno pravilo.

 

Kako je Saša objasnio, mentore će moći da biraju samo kandidati koji od žirija dobiju svih 6 glasova, što do sada nije bio slučaj.

- Samo kandidat koji dobije svih 6 ''DA'' može da bira mentora. Ukoliko dobije 5 glasova, 4 ili 3 glasa ja odlučujem kod kog mentora će ići kandidat. I njemu mogu da dam da bira, ali odluka je samo na meni. Kandidat koji dobije 2, 1 ili nijedan glas automatski ispada, osim ako ga produkcija ne poželi u svom timu - objasnio je Popović za "Grand Online".

Tokom prvog kruga, u trajanju od deset emisija, žiriju će se predstaviti 210 kandidata koji se nikada do sada nisu pojavili na sceni "Granda", ali će se u nekom od narednih krugova novoizabranima pridružiti i četrdeset kandidata iz prošle sezone koji nisu došli do finala, a ostavili su pečat u takmičenju

Kao i u prethodnoj sezoni, tokom prvog kruga ispred žirija će se naći zid kako ne bi mogli da vide kandidate, već da samo na osnovu njihovog pevanja daju ili ne daju glas.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR