Glas Javnosti

SASA POPOVIĆ PRVI PUT O DETALJIMA UGOVORA ZVEZDA GRANDA: Devet godina je rok trajanja, a evo na koji način DELE zaradu!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Direktor Grand produkcije, Aleksndar Saša Popović u jutarnjem programu izneo je sve detalje ugovora Zvezda Granda.

Naime, mlada pevačica Vanja Knežević diskvalifikovana je iz Zvezda Granda jer je delila na svom Instagram profilu uvrede na račun žirija.

Saša Popović danas je prvi put javno govorio o ovoj temi i otkrio detalje ugovora koje takmičari potpisuju sa "Grand" produkcijom.

 

- Trideset šest takmičara će pred kraj potpisati ugovor sa "Grand" produkcijom. Svaki ugovor koji je bio od 2004. godine glasi ovako: devet godina je rok trajanja ugovora, novac se prve godine deli 50:50, a ostalih godina se deli 70 odsto za pevača, a 30 odsto za "Grand. Ugovor aktiviram samo onda kada vidimo da neko od kandidata zaista napreduje i kada vidimo da od nekoga možemo da napravimo zvezdu i da mu podignemo cenu. Mi zadržimo 14-16 takmičara u finalu, sa dvoje-troje radimo i dižemo im cenu. To su svi ovi takmičari koji su u međuvremenu kupili i stanove i kola i lepo žive. Ostali kandidati koji su potpisali ugovor su slobodni, ne moraju da rade u "Grandu" ali devet godina imaju uvek reklamu u "Grandu", imaju najavu za nastupe, imaju emisije, iako "Grand" od njih nema ništa.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR