Glas Javnosti

Saša Matić progovorio o braku: Odgovorio na glasine o razvodu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač stavio tačku na glasine, a evo kako je krenula njegova ljubav!

Popularni pevač Saša Matić nedavno je stao na put glasinama o problemima sa suprugom Anđelijom. Kako je preneo "Svet", njemu je dosta priča o razvodu, pa se poverio se prijateljima u nadi da će bar najbližima objasniti u čemu je problem.

- Saša ne može da veruje da mediji i dalje pišu o njegovom razvodu, a on sa Anđom nikada nije imao problem. Zato je i seo sa prijateljima i rekao: "E sad je dosta! Evo da se zna da se moja Anđa i ja volimo najviše na svetu! Ona je za mene jedna jedina i nema ni govora o razvodu, a to što se piše, molim vas, iskulirajte". Prijatelji su rekli Saši da su oni i znali da je sve laž i da se ne uzbuđuje, međutim, njemu baš nije prijatno što se to piše jer se i Anđelija ljuti, pa je zato i rekao pred svima kako stoje stvari - završava izvor gorepomenutog lista.

Anđelija i Saša u skladnom su braku preko dve decenije. Retko se pojavljuju u javnosti zajedno, ali ga je ona podržala kad je održao spektakularan koncert na prepunom Trgu Republike uoči dočeka Srpske nove godine u Beogradu u januaru 2024. Njih dvoje su dobili dve ćerke, Taru i Aleksandru, a činjenica da Saša ne vidi nije uticala na to da ga njegova supruga voli svim srcem.


Njihova ljubavna priča počela je kad je Anđelija otišla na jedan Sašin nastup, gde su se javile prve varnice i od tada se nisu razdvajali. Nakon kraće ljubavne veze odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom 2003. godine.

- Zajednički prijatelj kumovao je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali - rekao je jednom prilikom Matić za domaće medije.

Saša je ranije za medije ispričao kada je shvatio da je ona žena za sva vremena.

- Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život - rekao je pevač.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR