Glas Javnosti

ŠARMER ZA KOJIM ŽENE UZDIŠU: Otkriva sve o velikom KONCERTU, ali i o OSEĆANJIMA (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Petar Grašo otkrio je sve tajne o braku sa Hanom Huljić.

Pevač Petar Grašo održaće koncert ove godine, te smo odlučili da sa njim porazgovaramo o aktuelnim temama iz njegovog života.

On se nedavno venčao sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, te s tim u vezi nam je otkrio da li će se baš ona naći na njegovom koncertu, piše Alo.Zbog čega ste izabrali baš 11. 11. kao datum za koncert?

"Tada smo gospodin Miki i pričali, vezano za obaveze, pa nam se taj dan se učinio kao dobar dan, to je petak, pa vikend. Oko gostiju ne znam, do sada nisam imao goste, jer gradim priču dvosatnu, u koju ne znam koliko se gosti uklapaju ili ne, ali ću jednom napraviti koncert koji će še se zvati ,,Grašo i gosti". Gosti ne bi trebali biti prevelika udica, kada su gosti udica za koncert, znači da moraš nešto hvatati, ovde imamo toliko toga ispričati i videti" - govori Petar. Da li imati Haninu podršku?

"Da li će supruga biti, zaista vam ovog momenta ne mogu reći, ali to je daleko zaista" - govori pevač.Kako se osećate povodom promene koja sledi?

"Što se tiče promene, ja mislim da čovek ne bi trebalo o tome previše razmišljati, to je jedan prirodni razvitak, ja sam izuzetno sretan kao čovek, da imam priliku realizovati sebe na tom polju i to me čeka da jednom slatkim iščekivanjem, i strahom, ali oni leptirići i ono što je prvo. Naravno da sam srećan, jer se stvari slažu i lepo su se posložile kako u privatnom, tako i u poslovnom" - dodao je Grašo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP