Glas Javnosti

Sara Jo otkrila kako je počela veza sa novim dečkom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularna pevačica uživa u skladnoj vezi sa slovenačkim plesačem Žigom Soltarom.

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, progovorila je o svom privatnom životu i ljubavi.

Pevačica je već dve godine u vezi sa slovenačkim igračem Žigom Soltarom, a varnice između njih su se “rasplamsale“ još dok su bili u drugim vezama.

„Mislim da je ljudima jasno koliko se volimo. Žiga i ja smo ušli u tu vezu koja je posebna… uživamo i ne žuri nam se da to dižemo na viši nivo, u smislu venčanja. Mi sada gradimo karijere i to nam je najbitnije. On živi u Ljubljani, ali je više u Beogradu. Bitno da se mi volimo, ostalo ćemo polako, bitno da savršeno funkcioničšemo“, rekla je Sara i dodala:


„Oboje smo ‘kliknuli’ na prvu. Osetili smo posebnu energiju, ali on je bio u vezi, bila sam i ja. Kad smo završili te veze, onda smo se ‘našli’.“

Pevačica je doživela peh na koncertu u Beogradu kada je pala na bini, a snimak sa nastupa postao je viralan na društvenim mrežama. Pevačica je istakla i da je video postao popularan u svetu, te da je nakon toga dobila mnogobrojne ponude za saradnju.

„Jako me bolelo kad sam pala. Ja sam to sve olako shvatila, pod adrenalinom…bukvalno sam odmah ustala i nastavila da pevam. Pala sam na obe ruke… pa kad je počela ruka da mi se hladi, tek sam tada počela da osećam da se nešto dešava. Imala sam do pre par dana modrucu na kolenu, ali dobro sada je prošlo“, ispričala je Sara Jo.


Glas javnosti/N02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR