Glas Javnosti

SANJA ĐORĐEVIĆ O SVOM MUŽU : Bolje muž da me izdržava nego da me posećuje u Lazi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ljubavna priča pevačice Sanje Đorđević i njenog muža je apsolutni hit. Samo što su se upoznali, ona je prespavala kod njega, a već sutradan je cela njena familija dobila poziv na njihovo venčanje.

Sanja se na samom vrhuncu karijere povukla sa muzičke scene, a mnogi su ovu njenu odluku doveli u vezu sa udajom za bogatog muškarca. Pevačica se svojevremeno našalila da je za nju bolje da je suprug izdržava, nego da je posećuje u ustanovama.

- Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me posećuje u Lazi. Šalim se, uvek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo iznačilo - izjavila je folkerka, pa otkrila kako je počela njihova ljubavna priča. 


- Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad - istakla je Sanja svojevremeno za medije piše 24sedam

 Sanja je priznala da je sumnjala u vernost svog supruga kada su bili na početku veze, ali da ju je to brzo prošlo pošto su dobili ćerku Ivanu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR