Glas Javnosti

Sandra Afrika OPTUŽENA, kolegama UKRALA pesmu: „Tri dana smo radili tu pesmu i odjednom ju je ona snimila“

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Sandra Afrika optužena je od strane Natalije i Sani Ibraimov iz muzičke grupe ,,Trik Fx" da ih je pokrala svojevremeno.

Naime, kako Sani ističe, Natalija je vredno radila tri dana na jednoj pesmi, a samo nešto kasnije su saznali da je Afrika izbacila pesmu i spot.


U sve su umešali i Sandrine saradnike:

„Čak su i pokrali mora, to da kažem, jeste pokrali. Mi uradimo pesmu, sedimo mi dve, tri noći, pijemo, to jest oni piju ja kupujem pivo i odjednom – Sandra Afrika. I onda odjednom ona snimila spot i pesmu koju je Natalija sedela tri noći i radila, ali nije Sandra kriva nego Moreno, ali ni on nije kriv dečko, morao je da kupi novi stan“ govori Sani, prenosi Kurir, te Natalija nastavlja:

„Da, ja sam bolesna, ja sve čitam. Sani kaže nisam normalna, ali ja čitam i tako bi nekad odgovorila slatko onako sočno kako ja umem, ali onda razmislim i pomislim na te ljude koliko su nesrećni u stvari kada oni imaju vremena da sede kući i komentarišu da li se moj ruž razmazao, da li moja šminka nije profesionalna, da li mi je možda masna kosa, tako neke gluposti, ali ja pričam sad ne znam o nekoj pesmi ili o nekom spotu.“Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR