Glas Javnosti

Sandra Afrika opljačkana u Sloveniji

Estrada
Autor: Glas javnosti

Kao što je već poznato javnosti, Sandra Afrika je u utorak veče bila specijalni gost kod Aleksandre Prijović.

Sandra je bila sjajno raspoložena iako je prethodnog vikenda preživela pravu dramu.

Kako je objasnio izvor za domaće medije, pevačica se zaustavila na pumpi u Sloveniji, kroz koju je samo prolazila, i tada je počela njena noćna mora.

- Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što pre da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedeljak. Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo - započinje priču izvor blizak Africi i objašnjava šta se potom dogodilo:

- Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile videle su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dve skupocene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli. Katastrofa, ljudi su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odneli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vreme - kaže izvor i tvrdi da je pevačica videla ljude koji su je najverovatnije pokrali:

- Kad je stala na pumpu, videla je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubeđena je da su je ti i opljačkali. Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu - zaključuje izvor. 


Pevačica nije želela preterano da komentariše ove navode, te je kratko prokomentarisala nemilu situaciju koja ju je zadesila.

- Nažalost, to se dogodilo. Užas, pokušavamo sada da nađemo način da ti lopovi budu privedeni, ali sumnjam da će do toga doći. Doživela sam ogroman stres, ali šta da radim, važno je da smo zdravi i živi. Od sad ću voditi računa, tog dana sam bila preumorna i eto šta mi se dogodilo - kazala je pevačica.

Glas javnosti/ A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR