Glas Javnosti

SAMA NA DAN ZALJUBLJENIH! Suzana Mančić otkrila zbog čega je na ivici bankrota (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Suzana Mančić ovaj Dan zaljubljenih neće provesti u društvu voljenog Simeona u Atini, jer se prilično istrošila za slavlja koja su prethodila ovom prazniku.

„Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atinu, biću sama.

Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu pre desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na ivici sam bankrota“, ispričala je Suzana za Blic.


Ona se osvrnula i na svoj status samograne majke i otkrila da joj takva uloga nije teško pala.

"Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj finansijski status jer sam uvek bila uspešna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistancije samohranih majki, treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca dece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada", rekla je Suzana i dodala da se ne treba tako lako odlučiti za razvod:

"Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo."

BONUS VIDEO: Profesor doktor Snežana Šerbula otkriva kako nas truju arsenom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR