Glas Javnosti

SAČEKALO IH IZNENAĐENJE! One su sad naša briga

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić ostale su zatečene prizorom koji su ugledale pri izlasku iz zgrade i morale su odmah da reaguju.

Mi smo krenule na posao, kada smo izašle iz zgrade u kojoj živimo, naišle smo na dve mačke. Nismo moge da ih ostavimo jer su to živa bića i zaista ne razumemo kako je neko imao srca da ih ostavi! Istog momenta smo znale da će ta mala krznena stvorenja biti naši ljubimci. Odvele smo ih kod veterinara, kupile dohranu i špric i počele da ih hranimo - počinju priču Miljana i Nevena.


Kako nisu imale srca da ih ostave, došle su na ideju da ih ponesu u redakciju portala u kojem rade što je izazvalo oduševljenje kod svih kolega.

- Svi su se okupili oko stola, mazili su ih i davali imena. Najbitnije je da pored toga što mace imaju dom, i mi imamo nove krznene drugare u redakciji. Srećni smo svi, i apelujemo na ljude da kada vide napuštenu životinju pomognu koliko mogu. Ako niste u mogućnosti da ih udomite ili u trenutku nahranite, barem ih pomazite to vama ne znači ništa a njima sve - pričaju Miljana i Nevena.

Apeluje i na sve koji su u mogućnosti da pomognu napuštenim životinjama, koje su na veliku žalost ostale na ulici potpuo same. Budimo ljudi i pomozimo im!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR