Glas Javnosti

Rokvić je imao VANBRAČNOG SINA: Zbog jedne stvari se veoma kajao u vezi sa Dariom (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Marinko Rokvićje danas preminuo danas u 68. godini. Važio je za vrsnog pevača, ali i porodičnog čoveka koji je bio 30 godina u braku sa prelepom suprugom Slavicom sa kojom ima sinove Nikolu i Marku.

Pevač je iza sebe ostavio suprugu Slavicu i tri sina - Nikolu, Marka i Darija, kojeg je dobio u vanbračnoj vezi.

 Rokvić je prethodno bio u vezi sa Milom sa kojom ima vanbračnog sina Darija i kojeg je i njegova porodica prihvatila.

Dario se nikada nije eksponirao u javnosti a ono što je poznato jeste da živi u Kanadi i da bar jednom godišnje koristi priliku da poseti oca i svoju polubraću u Beogradu. Nikola je nedavno na svom profilu na Instagramu podelio fotografiju sa Markom i Darijom.

Dario Rokvić živi u Kanadi, a jednom prilikom je otkrio i kako je izgledalo njegovo detinjstvo i kako je saznao da je njegov otac poznati pevač.

- Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je Dario.

Kako kaže Dario, jedino što mu je nedostajalo tokom detinjstva su njegova braća.

- Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bi da su Nikola I Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak Kanada nije baš blizu. Ali takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje I možemo da se gledamo.

Ova tri brata danas imaju fenomenalan odnos, što je Dario i potvrdio.

- Imamo super odnos, stalno se čujemo i gledamo preko Skajpa. A, kad dođem u Srbiju, stalno smo zajedno. Kada se okupimo u Beogradu, naša druženja su ispunjena smehom, ljubavlju i veseljem. Baš bude lepa atmosfera i zato svaki put jedva čekam da dođem.

View this post on Instagram

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)

Marinko je svojevremeno priznao da ga nije odmah priznao i da se kajao zbog toga:

- To se desilo... Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen", ispričao je Marinko svojevremeno za medije.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR