Glas Javnosti

REŠILA da okrene list: MUŠKARCI JE VARALI, A ONA UVEK BILA VERNA DO KOSKE

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica otvorena govorila o stvarima iz privatnog života

Goca Božinovska, osvrnuvši se na svoj ljubavni život, priznala je da je Zorana Šijana najluđe volela. Svakako, od njega je takođe doživljavala prevare i to je vrlo dobro znala.

Sada, iako svoje vreme mahom provodi čuvajući unuke, odlučila je da se i „baci u promet, te nađe nekog s kim će uživati na način na koji joj to zaista prija". Prijateljica sa scene Zlata Petrović pružila joj je u tome ogromnu podršku.

- Ranije sam pričala o tome da sam znala da me Šijan vara, tako je bilo oduvek. Muškarci nisu mogli da se zadrže pored mene iako su gubili glavu za mnom. Znala sam za neke koji su me varali, pričam o vremenu kad sam bila devojka, pa onda naovamo. Muškarci su uvek ludeli za mnom, ali nekako nisam umela da ih zadržim pored sebe. Sad sam rešila da se bacim u promet, šta bi mi falilo? Kad sam mogla ranije da trpim da me varajumogu bar da uživam sad na način na koji mi prija - počela je Goca za jedne medije, pa otkrila i šta joj malo stvara poteškoće na tom putu:Stalno sam s unučićima i decom, tako da nema baš mnogo mesta i prilika gde mogu da nađem nekoga. Opet kažem, nije me to doskoro ni zanimalo, ali što da sebi ne dam šansu. O tome sam pričala i s drugaricama. Svi se slažu da je normalno da žena bude ispunjena na tom planu ma koliko godina da ima.

- Meni je i Zlata rekla: „Goco, ma tebi treba neki frajer. Je l se sećaš kako sam ih ja menjala, pa šta mi fali. Svako se smiri u nekom trenutku, nema u tome ništa loše, ali ja znam da sad najviše voliš unučiće." Tu se slažem s njom. S druge strane, to sam već pričala, muškarci su uvek sumnjali da sam ja ta koja vara, a to nije tada imalo veze s istinom. Nikada nisam bila takva žena. Verna sam do koske i to mnogo cenim. Bezobrazna jesam bila, nisam bila slatka. Odem kod drugarice, pijemo kafu, a dečko me zove i pita: „Gde si", ja kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja sedim u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekom svojom nezrelošću, ali to nema veze ni sa kakvom prevarom. Od svih muškaraca s kojima sam bila najviše sam volela Šijana i to će tako da ostane. On je za mene bio princ na belom konju - kazala je Božinovska, piše zatim „Republika".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR