Glas Javnosti

Rale priznao da je u vezi sa Anom Nnikolić. pa otkrio jedan detalj

Estrada
Autor: Glas javnosti

Čuveni kompozitor otkrio šta se dešava u stanu u koji se Ana nedavno preselila!

Domaća javnost danima je brujala o vezi pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, a sada je on potvrdio da su zajedno, te dodatno pojasnio njen navodni sukob sa koleginicom Oljom Bajrami. Rale, koji je godinama unazad izbegavao reflektore, iako je radio sa najpoznatijim pevačima, sada puni novinske stupce.

Foto: printscreen/instagram

- U ilegali sam već 30 godina i sad me odjednom nešto stiglo i evo ne znam ni kako da se ponašam - rekao je Rale.

O njegovom odnosu sa Anom Nikolić i njihovoj vezi već neko vreme se šuškalo, a da su govorkanja opravdana Ana je pokazala svojim objavma na društvenim mrežama. 

- Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome - priznao je kompozitor.

S obzirom da oboje važne za temperamentne osobe Rale je objasnio kako izgleda njihov odnos.

- Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liče. Ana i ja se svađamo svaki dan. Ceo dan bude sve kako treba, i onda se uveče sve to sruši i sutra od početka. To je kao Skadar na Bojani. Bilo bi dobro da ubacite kamere u taj prostor gde živimo pa da vidite na šta to liči - ispričao je Rale  gostujući u emisiji na TV Kurir. 

Kompozitor se osvrnuo i na sukob Ana Nikolić i Olje Bajrami ispred njegovog studija, pa na glasio da se taj sukob zapravo nije ni desio:

- Nije to bio nikakav sukob. One se nisu ni srele niti se videle. Ja sam se sa Anom posvađao, ova je bila gore i iskoristila momenat da pozove novinare i da ugrabi parče slave. Ja i Ana se svađamo svaki dan - zaključio je Rale.

Glas javnosti /R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR