Glas Javnosti

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA BOLNU ISPOVEST : Zbog Saše Popovića NISAM SNIMILA SEVERININE HITOVE

Estrada
Autor: Glas javnosti

Rada Manojlović trebalo je da otpeva velike hitove koji su Severinu digli u estradna nebesa, a pevačica je otkrila da ih nije snimila zbog Saše Popovića.

Rada je, naime, progovorila i o sujeti na estradi, ali i istakla da nije zlopamtilo


Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se... - kaže Rada i dodaje:

- Nisam zlopamtilo, ali generalno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Posle nekoliko godina opet... Ko te jednom povredi, opet će - rekla je Rada i otkrila koje numere je trebalo da snimi sa Severininog albuma, kao i zbog čega nije došlo do toga.

- Ja sam jako htela da snimim Bred Pit i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama Kamen oko vrata, Ko me tjero, Boing... - poručila je pevačica.

Glas javnosti/Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR