Glas Javnosti

RADA MANOJLOVIĆ O SKIDANJU, GOLOTINJI I ZADOVOLJAVANJU PUBLIKE: 'Imala sam razne stiliste, ali to nisam bila ja!'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Rada Manojlović je neprestano na meti modnih kritičara, koji retko kada imaju reči hvale za njene stajlinge. Manojlovićeva je rešila da se obranuča sa njima i objasni im šta je zapravo njeno zanimanje.

"Imala sam ja razne stiliste i kreatore, ali ako osetim da ja u toj emisiji nisam bila ja, jer me nešto stezalo i ako nemam slobodu da napravim neki pokret, ako me to ograničava, džabe što je prelepo, ako nemam svoju energiju," objašnjava Rada. 

Kako je pevačica istakla, sebe ne doživljava kao modela, koji treba da prošeta. Rada je istakla da je ona pevačica i da njena publika od nje očekuje pesme, a ne golo telo. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

 

"Ja sam u nekom drugom vremenu odrastala i imala idole, a tada je stvarno bilo mnogo bitno imati pesme i to je bilo dovoljno da budeš popularan. Smatram da ne treba da se skinem gola da bih zadovoljila svoju publiku, mislim da oni od mene očekuju pesmu," rekla je Manojlovićeva.

 

Pevačica je istakla i da je negativni komentari na račun njenog izgleda ne pogađaju, jer se oblači onako kako njoj odgovara i tako da joj u toj odeći bude prijatno. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR