Glas Javnosti

Rada i Haris nakon pomirenja obavili ozbiljan razgovor a pevačica postavila NOVI ULTIMATUM

Estrada
Autor: Glas javnosti/pink

Rada Manojlović i Haris Berković ponovo su se pomirili, ali svoju vezu kriju od očiju javnosti.

Naime, otac Rade Manojlović se navodno protivi i ne odobrava vezu jer smatra da je pevač sve ove godine obmanjivao njegovu ćerku.

Haris je u poslednje vreme bio ozbiljan u nameri da ponovo osvoji pevačicino srce i uporan da se sa njom vidi, te su neprestano bili u kontaktu, a zatim su se i sreli.

Čim je iz Bosne došao u Beograd, Haris je pohitao kod Rade u stan gde su obavili ozbiljan i veoma dug razgovor.

Rada i Haris su se pomirili nakon što su obavili dug razgovor. Shvatili su gde su grešili kao i da su emocije i dalje prisutne. Međutim, Rada mu je jasno stavila do znanja da ne želi da se zabavljaju godinama, jer ona već ima dovoljno godina i želi da se ostvari kao majka na šta je on rekao da je shvatio da sa njom želi sve. Ipak, oni još ne žele javno da priznaju vezu, a razlog je otac Rade Manojlović. On je ljut na Harisa, smatra da se poigrao sa njegovom ćerkom i da je protraćio njene godine. Najviše od svega želi da dobije unuče i kada bi mu Rada javila da je trudna sa Harisom tek tada bi omekšao. Zato su odlučili da se viđaju isključivo u njenom stanu, da vide kako će dalje funkcionisati i da li nova šansa koju su dali jedno drugom ima smisla - ispričao je dobro obavešteni izvor blizak pevačici.
Koliko znam, kada prođu praznici njih dvoje planiraju da odu na odmor u Dubaji, kako bi se odmorili i posvetili jedno drugom. Rada je rekla Harisu da ni svojima ne priča da su opet zajedno već da puste vreme da se sve iskristališe - završava izvor.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR