Glas Javnosti

Prvo oglašavanje supruge Nikole Rokvića: Godinama je imao na umu put

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevača su obučavali veoma stručni ljudi

Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića, oglasila se prvi put po početku njegovog puta u Grčku.

Pevač će više od 30 dana provesti na putu kako bi stigao do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a glavni cilj mu je da prikupi sredstva za fondaciju.

Bivša manekenka je veoma ponosna na muža, a kaže i da su redovno u kontaktu.

- Mislim da se Nikola na ovakve podvige sprema već dugo i negde je on poslednjih par godina na umu imao ovaj put. A konkretno za ovu misiju se spremao tri meseca, kada je i zakazao datum kada će krenuti, i od tog dana je počeo da se sprema - to je bio neki januar, februar mesec - započela je Bojana.


Foto: printscreen/instagram

- Tako da je od tada u visinskim pripremama, 
obučavali su ga ljudi koji su se bavili ekstremnim maratonima i koji su stručni u ovoj sferi i koji se razumeju u to šta je sve potrebno za ovaj put. Poret fizičke spreme, tu je potrebno i mnogo raznih profesionalnih dodataka koje je potrebno znati, da li je to vrsta obuće, to su posebni materijali koji moraju da se koriste u te svrhe. Sve je specifično i neke stvari o kojima mi kao normalan svet ne bismo razmišljali - nastavila je ona, opisujući i rastanak od supruga, sa kojim će se sresti u Grčkoj.

- Nikola već godinama živi nekim takvim životom u smislu radi na sebi, u dobroj je fizičkoj spremi. Rastanak pred pešačenje ispred Hrama Svetog Save bio je vrlo emotivan. Sada sam organizovala bolje, imam i pomoć. Imam svoj posao i decu, ne bih mogla sve sama. Uskoro nam je i Uskršnji raspust, kada nam Leona ne ide u školu, i idemo i mi putem Grčke, naravno ne peške, idemo sa mojom porodicom, vodimo decu na primorje i samim tim usput se viđamo sa Nikolom, to nam je bila ideja - izjavila je Barovićeva, koja ističe da njihovo troje dece mogu da se ugledaju na oca.

- Deca znaju sve o ovom putu, toliko koliko oni mogu da shvate, da znaju o čemu se radi. Oni su srećni jer znaju da tata pomaže nekoj dečici kojoj je to potrebno. A ja sam neizmerno zahvalna Nikoli, jer deca sada možda nisu svesna toga, ali ovo što on radi će imati jedan ogroman uticaj na njih i oni će kada odrastu imati jako dobar primer u svojoj porodici, učiće od njega, shvatiće kroz njegova dela, da je sve moguće, ako to želimo i da nikada ne treba odustajati, uvek treba pokušavati i da pre svega treba gledati dela, a ne reči. Mislim da je on dobar primer za sve mlade, pre svega za našu decu, a tako i za drugu decu. Koliko se ja trudim da budem dobar primer deci sa onim šta radim, kako se ponašam, mislim da ovo šta on njima pruža, ovaj primer, zaista, ne može da se meri ni sa čim - ispričala je bivša manekenka, otkrivši i šta je mužu rekla pred njegov put.


- Čujemo se redovno, ne želim da imam neku brigu, naravno da razmišljam, više se trudim da razmišljam kako mogu da mu pomognem, nego da brinem. A to je neka logistika koju samo mi žene možemo: da li ima dovoljno hrane, presvlake, da li mu je toplo, ali se trudim da se ne brinem, ne želim da ovaj put bude prožet nikakvim strahom, već kada smo se svi upustili u to, bitno je da svi budemo hrabri, da budemo jedni drugima podrška, kako on nama, koliko može ovde, mi njemu isto, nekako da budemo moralna podrška, strah stavljam na drugo mesto ne kažem da se ne pojavi nikad, al ja se zaista trudim i uspevam u tome da pružam samo podršku i pozitivnu energiju, čini mi se da je to recept za uspeh. Ovo je nešto sa čim se prvi put susrećemo u životu. Pozdravili smo se sa rečima, verujem u tebe, znamo da ćeš uspeti, tu smo i volimo te - zaključila je Bojana.

Podsetimo, na putu će Rokvić skupljati novčana sredstva za dečju onkologiju, a kada stigne u Eginu, pomoliće se Svetom Nektariju Eginskom, koji je poznat kao svetac koji pomaže obolelima. Putnicima je danas treći dan, što je pevač istakao.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR